واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

دعوت ملک سلمان از امیر قطر برای شرکت در نشست ۱۰ دسامبر در ریاض

پادشاه عربستان از امیر قطر برای شرکت در نشست سران شورای همکاری خلیج فارس در ریاض دعوت به عمل آورد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۷ - ۱۲ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 03
کد خبر: ۲۹۷۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر برای حضور در نشست شورای همکاری خلیج فارس در ریاض از سوی ملک سلمان دعوت شد.

 

نشست سران شورای همکاری خلیج فارس قرار است که دهم دسامبر(۱۹ آذرماه) جاری در ریاض برگزار شود.

 

دعوت نامه را محمد بن عبدالرحمن آل ثانی در جریان دیدار با عبداللطیف بن راشد الزیانی دبیر کل شورای همکاری خلیج فارس دریافت کرد.

 

گفتنی است که نشست سران شورای همکاری خلیج فارس و دعوت ملک سلمان از امیر قطر در حالی رخ می دهد که بیش از ۲ سال از قطع روابط کامل عربستان، امارات، بحرین و مصر با قطر می‌گذرد.

 

چهار کشور عربی از ۵ ژوئن ۲۰۱۷ ( ۱۵ خرداد ۹۶) با متهم کردن دوحه به حمایت از تروریسم کلیه روابط خود با این کشور را قطع کردند و مرزهای زمینی، دریایی و هوایی با قطر را هم بستند.

 

کشورهای تحریم کننده ۱۳ شرط برای از سرگیری روابط با قطر تعیین کردند اما دوحه با بیان اینکه تحریم کنندگان هیچ دلیل قانع کننده برای اثبات ادعاهای خود در اختیار ندارند، تاکید دارد که این شروط در تناقض آشکار با حق حاکمیت این کشور است.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار